18 Mart 2014 Salı

Bazı anlar..


Doğru söylüyorlar... 

Hayat yaşadığınız uzun yıllardan değil, kısacık anlardan oluşuyor. Yaşadığınızı, nefes aldığınızı ve hissedebildiğinizi hayal bile edemeyeceğiniz anlar gerçek olduğunda anlıyorsunuz. O kısacık anlar sizi yıllarca gülümsetiyor ve en önemlisi ben büyüdüm dedirtiyor, size güç katıyor. 

1 Mart 2014 Cumartesi

Soğuk havalarda da..



Çok çok eskiden soğuk günlerin bitmesini dört gözle beklerdim. Ankara’dan kaçıp koca bir yazı geçirceğim yere gitmek benim hayatımdaki en büyük heyecandı. Her yaz gittiğim yere tekrar gitmek için tam 9 ay beklemek zorunda kalırdım. Her yazım yeni bir maceraydı. Yeni insanlar, farklı duygular, saçma sapan bir sürü olaylar J

Şimdi kışın ortasında, arada soğuk yüzüme vurdukça yine o günler aklıma geliyor. Yazı sabırla beklediğim o günler.. Merak etmeyin hala kalbim çok heyecanlıdır. Hiç kaybetmeyecek gibi heyecanını.  Ama bu sefer her güne uyanırken heyecanlı. Sadece üç ay için değil de, yılın her günü için sanki. Aniden karşıma çıkıp işte burdayııımm! diyecek güzel olayların heyecanı içimdeki.. Bir sürpirz beklemek gibi aslında yaşamak.


Güzel şey yaşamak ;)) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...